Verzend- en leveringsbeleid Pinky Promises

Lees ons verzend- en bezorgbeleid zorgvuldig door bij het kopen van onze producten. Dit beleid is van toepassing op elke bestelling die u bij ons plaatst. ​ Wij bieden verzending tegen de volgende tarieven:​​

Alle tijden en data voor levering van de producten zijn te goeder trouw gegeven, maar zijn slechts schattingen.  

 

Voor consumenten uit de EU en het VK: dit heeft geen invloed op uw wettelijke rechten. Tenzij specifiek vermeld, weerspiegelen de geschatte levertijden de vroegste levering en zullen de leveringen plaatsvinden binnen 30 dagen na de dag waarop we uw bestelling hebben geaccepteerd. Raadpleeg onze voorwaarden voor meer informatie.

 

Levert u internationaal?

Ja, wij bieden wereldwijde verzending.

 

Houd er rekening mee dat we mogelijk onderworpen zijn aan verschillende regels en beperkingen met betrekking tot sommige internationale leveringen en dat u mogelijk onderworpen bent aan extra belastingen en heffingen waarover we geen controle hebben. Als dergelijke gevallen van toepassing zijn, bent u verantwoordelijk voor het naleven van de wetten die van toepassing zijn op het land waar u woont en bent u verantwoordelijk voor dergelijke extra kosten of belastingen.  

 

Wat gebeurt er als mijn bestelling vertraging oploopt?

 Als de levering om welke reden dan ook wordt vertraagd, zullen we u zo snel mogelijk op de hoogte stellen en u informeren over een herziene geschatte leveringsdatum. Voor consumenten uit de EU en het VK: dit heeft geen invloed op uw wettelijke rechten. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze voorwaarden.  

 

Vragen over retourneren?

Als je vragen hebt over retourneren, bekijk dan ons retourbeleid

 

Hoe kunt u contact met ons opnemen over dit beleid?

 Als u nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u contact met ons opnemen via: